Robert Makker

Allround Sales & Marketing Communicatie Professional

De huidige markt vraagt om flexibele inzet van specialisten met brede ervaring en actuele kennis van marktontwikkelingen. Professionals die kunnen meedenken met hun werkgever of opdrachtgever, vernieuwende ideeën kunnen aandragen en projecten efficiënt en effectief kunnen uitvoeren.

Lees meer …

Wie ben ik

Een commerciële en resultaatgerichte manager met ruime ervaring in projectmanagement, marketing en verkoop. Mijn managementstijl kenmerkt zich het best als dienend leiderschap: ik zet anderen in hun kracht om zo samen goed te presteren.

Omdat ik geen zekerheid heb op verlenging van mijn huidige contract ben ik op zoek naar een uitdagende voortzetting van mijn carrière.

In de afgelopen jaren heb ik veel werkervaring opgedaan die van nut kunnen zijn.

Ik heb bij diverse bouw-gerelateerde ondernemingen ervaring opgedaan als accountmanager, projectmanager en projectleider. Tevens ben ik in het bezit van mijn VCA-VOL certificering.

Als freelance marketing communicatie adviseur ondersteun en adviseer ik diverse bedrijven op het gebied van marketing en sales. Ik stel marketingplannen op, bewaar de marketing budgetten en zorg voor de ontwikkeling van offline en online marketing door middel van creatieve marketingcampagnes, acties en direct marketing. Tevens verzorg ik krachtige bedrijfspresentaties (zowel in Powerpoint als Keynote), bedrijfsvideo’s (corporate video’s en productvideo’s), het maken van brochures, websites en social media management.

Ik kom het best tot mijn recht in een dynamische en snel groeiende onderneming waarin grote veranderingen plaatsvinden. Bovendien ben ik creatief, zelfstandig, doortastend, assertief, heb een sterk dienstverlenende en commerciële instelling, ben ondernemend en beschouw mezelf als een flexibele en gedreven manager die gemakkelijk zijn enthousiasme op anderen kan overbrengen. Met mijn commerciële en gemotiveerde instelling weet ik zeker dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan uw organisatie.

Bekijk hier mijn CV Video …

Download hier mijn CV …

Lees meer …

Video Edit

Film & Video

Naast mijn baan heb ik mij gespecialiseerd in het bewerken van video’s en het maken van promotie films & video‘s voor bedrijven en particulieren.

Video producties

Wilt u een interessante film laten maken? Wij kunnen zorgen voor de opnames, de volledige editing en verzorgen de gehele productie!

Contact

Al mijn video’s zijn maatwerk. En maatwerk is pas écht maatwerk als ik kan inspelen op uw specifieke wensen.

Zakelijke Video’s

Zakelijke Video’s

Een bedrijfsfilm laten maken? Vertel over je bedrijf maar laat het vooral zien!
Een beeld zegt zoveel meer dan alleen woorden. Een bedrijfsfilm die een verpletterende indruk achter laat bij uw potentiële klanten.

Trouwvideo’s

The Real Movie

Een film van jullie trouwdag, één van de mooiste momenten van je leven. Die wil je nog eens vaker kunnen herbeleven.

Rouwvideo’s

Rouwvideo

Door foto’s en videobeelden van degene van wie er afscheid genomen in beeld te brengen, geeft u de uitvaartplechtigheid door middel van een herinneringsfilm een diepere emotionele lading. Ook is deze rouwvideo een blijvende herinnering aan uw dierbare en kan helpen bij het rouwproces en om het afscheid een goede plaats te geven.

Een paar voorbeelden …

Een paar voorbeelden …

Aftermovie
Aftermovie Main Energie Business Challenge 2018

Teaser
MAIN Energie Business Challenge 2018

Bedrijfsvideo
Regus DuitslandLumenis

Videoclip (lyric-video)
Charly Luske – Fly

Bedrijfsvideo
Van der Linde Almere

Trouwvideo
Koos en Lisette

Promotievideo
Fun4Two – Eyes Wide Shut Party

Lees meer …

Webdesign

Van ieder bedrijf wordt verwacht dat ze een representatieve website hebben. Heb je nog geen eigen website of wil je deze laten restylen? Betere vindbaarheid, betere navigatie, betere prestaties, een webshop integratie, een koppeling met social media? Ik bezit alle nodige kennis om u daarmee te helpen.

Stijl

We bepalen samen de behoefte en bepalen de beste technische oplossing. Tijdens de realisatie betrekken we je graag in het proces en staan we steeds open voor nieuwe inzichten.

Responsive website

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.

Resultaat

Door de gestelde doelstellingen nauwkeurig te meten kan ik de website doorlopend onderhouden en ,in overleg, aanpassen. Zo kan er snel en effectief gereageerd worden als statistieken bijvoorbeeld trends of bottle-necks laten zien.

1
internetgebruikers
1
smartphone
1
desktop
1
Tablet
1
stijging mobiel gebruik

Mijn succes werd mede mogelijk gemaakt door

Met trots hier een overzicht van een aantal van mijn klanten.

GEÏNTERESSEERD?

Ik maak graag een afspraak onder het genot van een kop koffie.

Contact …

Contact

+31 (0)6 28 10 52 73
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Om spam te helpen voorkomen, lost u a.u.b. de som op: 18 + 4 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu